Jacobs tegneserienyheder

De seneste nyheder kommer først.

20. januar 2008:
Så har forlaget slækket på begrænsningerne i hvilke sprog man må læse Hikaru No Go på i EU. Det betyder at Fantask har historierne på hylderne.
22. juni 2003:
Så er der nået en bunke Jumbobøger og lidt andet godt frem til Sardinien.
Buddy Longway nr. 18, "Gule Hår".
Egoland nr. 14, "DNABC for begyndere".
Prins Valiant nr. 47, "Amazonernes dronning". Det er ikke de rigtige amazoner vi møder i dette album, men derimod en matriarkalsk by i en beskyttet dal et sted i Mellemøsten.
Jumbobog nr. 270, "Ørkenvandringen", indeholder en række underholdende historier. I titelhistorien konkurrerer Joakim von And og Guldiver Flintesten — denne gang på absurde forlig i Andebys retssystem. Og i historien "Mislykket teknik" får Anders for en gangs skyld lejlighed til at lære Rip, Rap og Rup noget — hvorefter de selvfølgelig til sidst bruger det mod ham.
I Jumbobog nr. 269, "Den sorte kugle", spiller Mickey, Fedtmule og Anders rollespil og Minnies onkel Mortimer må endnu engang kæmpe for at beholde sin ranch. Dertil kommer en historie, hvor Anders for en gangs skyld kommer til penge uden at have mistet det hele ved historiens slutning. Men vi kender jo Anders godt nok til at vide at det næppe varer ved.
I Jumbobog nr. 268, "Spøgelsesrotterne", får Anders og Vims endnu engang lejlighed til at arbejde for TOT (Tæmning af Overnaturlige Trusler). Jumbobogen indeholder også historien "Post panik" der er en mærkelig (og ikke specielt god) science-fiction-historie med Mickey, Minnie og Sorteper.
I Jumbobog nr. 267, "Uhyret fra Den Sorte Lagune", kan man blandt andet læse om et uhyre der ikke kan lide at dets tegneserier bliver våde (en historie mine yngre søstre vist også kan fortælle). Der er også andre gode historier, blandt andet med Vims som middelaldersmed og med Stålanden som interdimensionel VVS-mand.
I Mammutbog nr. 9. får Joakim von And hele sin hukommelse kopieret over på cd-rom. Det giver selvfølgelig visse muligheder for folk med interesse for bokskoder og den slags.
28. marts 2003:
Så er Jumbobog 268, "Spøgelsesrotterne", på gaden. Det samme gælder den niende Mammutbog.
8. marts 2003:
Så er Prins Valiant nr. 47, "Amazonernes dronning", udkommet. Jeg glæder mig — trods oversætterens kommentarer om de senere Prins Valiant-historiers kvalitet — til at læse det.
Som en bemærkning til det jeg skrev da det sidste danske nummer af "Stålanden på nye eventyr" udkom, kan jeg røbe at det nu ikke er helt let at lære italiensk.
6. marts 2003:
Så er det sidste bind i serien "Ariane" (nr. 4, Store Ånd) endelig nået frem til Sardinien. Bortset fra at afslutningen er en anelse brat og giver indtryk af at forfatterne ville slutte historien i Europa er det en god historie.
Jumbobog nr. 266, "På fallittens rand" er ligeledes nået til Sardinien med en glimrende samling historier.
24. februar 2003:
I dag skulle Jumbobog nr. 267, "Uhyret fra Den Sorte Lagune", udkomme.
24. januar 2003:
På mandag kommer Jumbobog nr. 266, "På fallittens rand". Nu er prisen på en Jumbobog steget til 37,50 DKK.
27. december 2002:
På mandag kommer Jumbobog nr. 265, "Nysekrigen".
20. december 2002:
I følge Fantasks nyhedsbrev er Thorgal nr. 27, "Barbaren", udkommet.
7. december 2002:
Der er kommet en masse nye albums siden sidst jeg fik skrevet noget:
7. oktober 2002:
I anders and-bladet der udkom torsdag den 26. september, kom første del af Don Rosas historie om hvordan Joakim von And og Theodore Roosevelt var indblandede i byggeriet af Panama-kanalen. Anden del af historien kom i sidste uges anders and-blad (torsdag den 3. oktober). Tredie og sidste del kommer i denne uges anders and-blad (torsdag den 10. oktober). Tegneseriebutikken Fantask (i Sankt Peders Stræde i København) kan muligvis skaffe anders and-bladet med første del af historien, hvis man ikke har nået at købe det.
4. oktober 2002:
På mandag udkommer Jumbobog nr. 262, Brændte fjer.
16. september 2002:
I sidste uge udkom Jumbobog nr. 261, Det fjerde ønske.
17. august 2002:
Så er der atter kommet en ny Jumbobog (nr. 260: En sikker vinder). Historierne er ikke helt dårlige. Der er blandt andet Højtflyvende planer, der er en underholdende variant over Anders And som ekspert i et eller andet.
12. august 2002:
Så er der kommet et 12. Largo Winch-album. Titlen er "Shadow". Dupuis Nu mangler vi at få oversat ti Largo Winch-albums til dansk.
7. august 2002:
André Nieuwlands Franka-side er desværre forsvundet.
20. juli 2002:
I mandags udkom Jumbobog 259, "Landevejsrøveren". For en gangs skyld med nogle ganske underholdende historier.
I det seneste nyhedsbrev fra NAFS(k) nævnes det at der er ved at blive startet en dansk donaldist-forening
8. juli 2002:
Sagaen om Prins Valiant fortsætter. Bind 45, Hypnotisøren, bringer nyt fra den gang kong Arthur herskede i Britannien.
Agent X9 nummer 208 bringer de sidste Modesty Blaise-striber, og afslutter udgivelsen af bladet. Dette nummer indeholder kun Modesty Blaise-historier; "Mordfælden" (?), "Zombien" (2001), "Mørkets engle" (2002) og "Begyndelsen på historien" (1966).
Der er også kommet et nyt album med Buddy Longway, nr. 17: "Se op over skyerne", hvor Buddy Longway lærer lidt om vilde heste.
Hvis man sætter pris på Moebius' og Mézières' tegninger, har man sikkert ikke noget imod at se filmen Det femte element, som disse to tegnere har lavet scenografien til. Filmhuset i København viser filmen på det store lærred to gange i løbet af sommeren: 21/7 og 24/8.
17. juni 2002:
Så er der atter kommet en ny Jumbobog (nr. 258: Roekrigen). Bortset fra en fin ukrediteret bjørne-bande-historie er det dog en noget tynd kop te.
7. juni 2002:
Så er der kommet endnu et album i serien Modesty Blaise - Den komplette samling. Det er nummer 20 og titlen er Guruen fra Idaho. Jeg glæder mig til at læse det.
20. maj 2002:
Så er Jumbobog nr. 257, "En hård kamp", udkommet.
16. maj 2002:
Dagens anders and-blad indeholder den sidste del af Don Rosas historie om Georg Gearløs' første opfindelse.
13. maj 2002:
Der er kommet endnu et album i serien af nummererede og signerede Hermann-historier. Titlen er "Lastens hule". Jeg har endnu ikke haft lejlighed til at læse "Lastens hule", men jeg sætter stor pris på de tre jeg har ("Wild Bill er død", "Assunta" og "Rodrigo").
Sidste uges anders and-blad (Anders And & Co. 2002-19) bragte første del af en ny historie af Don Rosa om Georg Gearløs' første opfindelse. Sidste del kommer i denne uges blad, der udkommer på torsdag (den 16. maj). Foreløbig ser historien rigtig god ud.
Mammutbog 8, som udkom for nylig indeholder nogle ganske underholdende historier, men der er også nogle jeg godt kunne undvære.
"Kæmpen Karak" (Prins Valiant nr. 44) er o.k., men ikke på nogen måde overraskende.
Jeg har også anskaffet mig bind 2 af The Don Rosa Archives; "The Adventures of Captain Kentucky". Jeg kendte serien på forhånd (og synes godt om den), men det er rart at få samlet den i en hård indbinding i stedet for den stak fotokopier jeg tidligere har fået fra Don Rosa. En fornøjelig detalje ved det samlede værk er de to registre bag i bogen; hvem fornærmes og hvad ødelægges.
4. maj 2002:
Så er der kommet endnu en Mammutbog (nr. 8).
27. april 2002:
I mandags udkom Jumbobog nr. 256: "Ormehullet". Det er lidt tyndt med nyudgivelser af tegneserier på dansk for tiden. :-(
22. marts 2002:
På mandag kommer der atter en Jumbobog (nr. 255). Titlen er "Hemmelige agenter".
16. marts 2002:
Denne uges Anders And-blad (nr. 11, 14. marts) indeholder blandt andet en ny historie af Don Rosa. Titlen er Glem det! og den handler om endnu et af Hexia de Tricks forsøg på at stjæle onkel Joakims første 25-øre. Endnu en genial historie fra en opfindsom tegneserieforfatter.
4. marts 2002:
Så er Prins Valiant nr. 44: "Kæmpen Karak" og Den lille Splint nr. 10: "Det forstår du, når du bliver stor!" ude i butikkerne.
22. februar 2002:
Så er der kommet endnu en Jumbobog; "Den store sensation" (nr. 254).
25. januar 2002:
I sidste uge udkom der en ny serie med danske frimærker. Billederne er blandt andet fra tegneserien Valhalla.
Og så er der endnu en Jumbobog; "På sporet af en myte" (nr. 253).
Årsskiftet 2001-2002:
Som en slags opsamling på det forgangne år, har jeg skrevet en ønskeseddel med de serier jeg håber at se udkomme på dansk i det kommende år:
28. december 2001:
Der er kommet endnu et album om Soda, "Prières et balistique" (Soda 11). Desværre er der ikke udsigt til at det bliver oversat til dansk lige med det samme. Jumbobog 252 er også ved at være på gaden. Dens titel er "Den store kriger".
21. december 2001:
Jeg har lige været ude og købe "Separationsgrader" (Stålanden 2001-12), der bliver det sidste blad på dansk i serien. Serien fortsætter i Italien, så hvis man kan skaffe en italiensk-dansk ordbog (det skulle ikke være svært at lære italiensk) er der håb om at kunne fortsætte med at følge denne udgave af Andeby.
Der er også kommet et nyt Thorgal-album, "Skibbrudne under Sandet" (Thorgal 26) og en bog med hele 1954-årgangen af Anders And & Co.
God jul og godt nytår.
15. november 2001:
Ole Comoll har skrevet til mig og forklaret hvorfor tegningerne i "Det tredje øje" (Dimensionsdetektiven 3) er så anderledes i forhold til de to første historier i serien. Tegningerne er denne gang rentegnet med blyant. Når jeg nu har fået det forklaret, kan jeg egentlig godt se at det er det, der er forskellen. Jeg tror ikke der er nogle andre tegneserietegnere, der rentegner med blyant, så man må være forberedt på en væsentligt anderledes stil, end den man kender fra andre tegneserier. Ole Comoll og Niels Søndergaard har lagt noget baggrundsinformation om den dimension "Det tredje øje" foregår i på nettet. Det gør det lettere at følge historien, uden at afsløre for mange detaljer.
10. november 2001:
Jeg har været ude og købe en stak nye (og mindre nye) albums denne uge:
"Kærlighedens skarabæ" (Prins Valiant 43)
Det virker som om det igen er en sammenhængende historie, og ikke de små uafhængige historier de seneste par albums indeholdt. Men det kan selvfølgelig også være fordi jeg er ved at vænne mig til stilen.
"Det tredje øje" (Dimensionsdetektiven 3)
Første gang jeg åbnede albummet blev jeg meget skuffet, da flere af tegningerne virker meget sjuskede (se også kommentaren den 15. november 2001). Det er en velfortalt historie og det varede et stykke tid, før jeg bare nogenlunde forstod, hvilken verden Clement og de to gange Pippi var havnet i denne gang. Dimensionstransformatoren får ikke lov til at komme meget ud af garagen i dette album.
"Jeg havde ikke et økonomisk forhold til den kvinde" (Doonesbury 22)
Det seneste års tids striber.
"Troldkvindens hævn" (Thorgal 22)
Dette er i virkeligheden den første Thorgal-historie. Hvorfor skal forlagene altid starte et andet sted, end der hvor forfatteren starter?
"Det andet vidne" (Rubine 3)
Rubine kan vel bedst beskrives som Natacha som hårdtslående politibetjent i Chicago. Pigerne tegnes ganske som i Natacha som barbiedukker, men historien indeholder et o.k. mysterium.
"Tågernes pagode" (Yoko Tsuno 23)
"Tågernes pagode" er en fortsættelse af "Den himmelske junke". Yoko og Lotus er stadig i Kina og rejser igen tilbage til 1021. Historien er sådan set udemærket, men der er nogle detaljer, der generer mig voldsomt. Hvorfor kan Yoko for eksempel fuldstændig uantastet slæbe rundt på anakronistiske dimser, som strålepistoler fra det 40. århundrede og sprøjter fra det 20. århundrede?
2. november 2001:
Så skulle det længe ventede tredie bind af Dimensionsdetektiven, "Det tredje øje", være på gaden. Det glæder jeg mig meget til at læse.
Derudover er der kommet: "Jeg havde ikke et økonomisk forhold til den kvinde" (Doonesbury 22), "Mumien" (Jumbobog 250) og Stålanden 2001-11 (jeg har ikke titlen endnu).
Jeg har fået læst "Tågernes pagode" (Yoko Tsuno 23). Det er en ganske rimelig Yoko Tsuno-historie, men jeg må indrømme at de noget inkonsistente naturlove i Roger Leloups univers begynder at gå mig på nerverne. (og så bør jeg vel ikke skrive noget om "Huset i Damaskus" ;-)
13. oktober 2001:
Der skulle være et nyt Yakari-album på gaden nu.
6. oktober 2001:
Så har jeg fået læst "Gennem usikre tider" (Linda og Valentin 18). Det er en ganske god historie med gensyn flere aktører fra tidligere Linda og Valentin-album. Katrine bemærker dog at hvis man ikke kan huske de relevante tidligere historier, så er der ikke så meget ved albummet.
5. oktober 2001:
I følge Fantasks nyhedsbrev er Jumbobog 249: "Jagten på den blå regn" på gaden nu. Jumbobog 248: "Vilde Otto" er i øvrigt ikke helt dårlig.
Fantasks nyhedsbrev reklamerer også med Prins Valiant 43: "Kærlighedens Skarabæ" og Yoko Tsuno 23: "Tågernes Pagode".
7. september 2001:
I følge Fantasks nyhedsbrev er Jumbobog 248: "Vilde Otto" på gaden nu. I virkeligheden kan man nok først købe den fra på mandag (den 10. september).
Der er også udkommet et nyt Linda og Valentin-album. Det er nummer 18 og titlen er "Gennem usikre tider".
27. august 2001:
Mit tegneseriewebsted er flyttet til <URL:http://jacob-sparre.dk/Tegneserier/>. Man kan med fordel opdatere sine bogmærker.
Desværre betyder flytningen af webstedet at søgefunktionen midlertidigt vil være ude af drift. Jeg beklager meget og håber at jeg inden længe kan have den på benene igen.
19. august 2001:
Så har jeg fået anskaffet mig "Kampen om marken" (Jumbobog 247). Den er ikke så dårlig endda.
Dupuis har gjort mig opmærksom på at Yoko Tsuno 23: "La pagode des brumes" er udkommet i denne måned. Den franske boghandel i Badstuestræde i København kan formodentlig skaffe den.
13. august 2001:
Jumbobog 247: "Kampen om marken" udkommer i dag.
11. august 2001:
Så faldt jeg atter i. Jeg kom til at købe Stålanden 2001-09: "Slutningen". Den er rent faktisk rimeligt god. Det lader til at Anders har godt af at klare sig uden Globus en tid. Som en anden børsrådgiver anbefaler jeg: køb den.
Når jeg nu alligevel er ude og købe tegneserier, så kom Prins Valiant 42: "Arns rejse til Thule" også med hjem. Jeg ved godt at det efter sigende også er Hal Foster, der har skrevet manuskript og tegnet skitser til historierne i album 41-50, men jeg har alligevel indtryk af at historiefortællingen er lidt mere forhastet i disse historier (et eksempel: prins Arn bliver forelsket, pigen stikker af til et fjernt len og Arn finder hende igen - på fire plancher). Jeg skal nu nok lade være med at klage over underholdningsværdien og jeg køber sikkert også de kommende album.
4. august 2001:
I følge Fantasks nyhedsbrev skulle Stålanden 2001-09: "Slutningen" være på gaden nu.
26. juli 2001:
André Nieuwland har flyttet sin Franka-side til http://home.talkcity.com/PrintersAlley/anieuwland/menuframe/menuframe.htm.
17. juli 2001:
Så er der endnu en Jumbobog på gaden. Det er nummer 146 og titlen er "Blånæbs lykkemønt". Den indeholder glimrende historier af både dansk og italiensk oprindelse.
I Topolino nummer 2380 fra den 10. juli blev første historie i en ny serie af historier med Moby Dick og fætter Vims trykt. Serien hedder Le storie della baia (hvilket vist oversættes til Bugtens historie) og historien hedder Intrigo a Duckport. Mit italienske er desværre ikke godt nok, til at jeg kan udtale mig specielt godt om historiens kvalitet, men umiddelbart ser den god ud.
29. juni 2001:
Så er det seneste forsøg på at vride penge ud af Asterix-historierne - i form af "Asterix: Den komplette Samling" - på gaden. Findes der stadig folk, der ikke har en rimeligt komplet samling Asterix-historier? Og hvis man køber historierne i løs vægt i stedet for denne serie slipper man næsten til halv pris. (ja, jeg synes det er pjattet med den udgivelse)
Jeg faldt i og købte Jumbobog 245: "Ulve-anden" sidste weekend, da jeg skulle ud og køre i tog i næsten ti timer. Den er ikke så dårlig endda.
Fantasks nyhedsbrev nævner Jomsvikingerne 2: "Harald Blåtand". Den tror jeg jeg må kigge på en af dagene.
Fantask har også fået julinummeret af Stålanden på nye eventyr med i deres nyhedsbrev. Titlen er "Hukommelseskabler". Jeg har endnu ikke fået købt juninummeret.
19. juni 2001:
Er jeg den eneste, der er skuffet over at forlagene stopper udgivelserne af gode serier som Largo Winch (2 albums på dansk, 11 på fransk) og Soda (2 albums på dansk, 10 på fransk). Eller sælger de bare ikke?
15. juni 2001:
Ifølge Fantasks nyhedsbrev er Jumbobog 245: "Ulve-anden" udkommet i dag. Den er ikke på min hylde endnu.
12. juni 2001:
Jeg har ikke fået "reklameret" for mine to favoritserier blandt de internetbaserede/udgivne daglige striber:
11. juni 2001:
Så er denne måneds "Stålanden på nye eventyr" på gaden. Titlen er "Mørkets stemme". Jeg har ikke købt det endnu. Jeg synes historierne efterhånden bliver dårligere (eller har de været det hele tiden?) så jeg overvejer at holde helt op med at købe det.
3. juni 2001:
Så er der kommet endnu et Prins Valiant-album. Det er nummer 42 og titlen er "Arns rejse til Thule". Jeg har ikke fået bladret i det endnu.
2. juni 2001:
Så er Franka 17: "Høj selvrisiko" (Eigen risico) udkommet. Historien er en fortsættelse af forrige album, "De syv dødssynder". Franka er sammen med "Billedhuggeren" på jagt efter morderen og forsikringssvindleren Esmée la Galante. Som "De syv dødssynder" er det en forholdsvis blodig men underholdende Franka-historie.
28. maj 2001:
Ifølge sædvanligvis pålidelige kilder kommer der næppe flere albums i serien "Modesty Blaise - den komplette samling". Den igangværende svenske udgivelse af "Modesty Blaise", der desværre ikke er i kronologisk orden, er et fornuftigt alternativ, hvis man gerne vil samle serien på albumform.
4. maj 2001:
Valhalla 12: "Gennem ild og vand" udkom i dag. - Tak til Peter Madsen for en flot tegning af en af kong Geirrøds jættedøtre. Rygterne vil vide at der kun kommer tre Valhalla-albums til. Det næste kommer til at bygge på Balders død og det sidste på Ragnarok.
Asterix 31: "Asterix og Latraviata" har vist været på gaden et stykke tid nu. Jeg faldt i og købte det (til min far).
Carlsen Comics fortsætter med at udgive "Prins Valiant". Jeg har lige anskaffet nummer 41, "Den søvnløse tyran". Mit umiddelbare indtryk er at serien i dette album har udviklet sig til væsentligt mere fragmenterede historier end tidligere.
Og så er det seneste "Nofret"-album, nummer 10: "Kiya", også nået frem til min bogreol. Det er værd at anskaffe.
2. september 2000:
Så er det 16. Franka-album udkommet på dansk. Titlen er De syv dødssynder.
14. maj 1999:
Så er Yoko Tsuno 22: "Eksplosiv Højspænding" udkommet.
26. april 1999:
Jumbobog 217: "Alting går i fisk" udkom i torsdags.
19. april 1999:
Der er et nyt Statsministeren-album på gaden: "Høj cigarføring".
Yoko Tsuno 21: "Den himmelske junke" udkom i fredags.
Yoko Tsuno 4: "Aventures Electroniques" udkommer i dansk oversættelse næste måned.
18. februar 1999:
Jeg har flyttet alle mine tegneseriesider til <URL:http://jacob-sparre.dk/Tegneserier/>.
16. august, 1997:
Den uofficielle hollandske Thorgal-hjemmeside har fået ny adresse.
April, 1997:
Serieforlaget er begyndt at udgive en ny serie med Stålanden: Stålanden på nye eventyr.
26. februar, 1997:
Den 14. februar udkom Linda og Valentin 16: Ultralummets gidsler.
4. februar, 1997:
Jeg har forbedret søgeprogrammet til tegneseriedatabasen.
21. januar, 1997:
Det italienske Stålanden-blad "PK Zero" har fået en hjemmeside .
14/12, 1996:
Jeg har lagt noget information fra "MAK*JJR" om hollandske særudgivelser ind på siden om Franka.
20. november, 1996:
Der er kommet et nyt album af Cosey i denne måned: Glædelig jul, May!.
Lagt et billede af forsiden til Sjælenes port og en tegning fra Robotterne fra Kifa ind på Yoko Tsuno-siden.
13. november, 1996:
Albumet Yoko Tsuno 20: Sjælenes port udkommer den 22. november.
Der er udkommet et nyt album i serien Franka. Nok Henk Kuijpers hidtil bedste album [Jacob]. Ikke lige så godt som de to dobbelthistorier om hhv. spøgelsesskibet og dragens tænder [Caroline].
Der er kommet et nyt album i Modesty Blaise-samlingen. De to historier er Truslen fra det ukendte (jeg læste den med fornøjelse som en detektivhistorie [Jacob]) og Heksen (en mere typisk Modesty Blaise-historie [Jacob]).
1/11, 1996:
Lagt tre sider fra historien Det portugisiske guldskib (Franka) ind.
22/10, 1996:
Franka 14: Det portugisiske guldskib udkom 11. oktober.
1996.09.18:
Jeg har skrevet lidt om historierne i Jumbobog 183 og Anders And & Co. 37 (1996).
1996.09.16:
Jumbobog 183 udkom i torsdags. Jeg har lagt et billede af forsiden ind. Der kommer snart også omtale af historierne.
Jeg har scannet side et (der viser bygningen med Mickeys kontor) i Én for olie og olie for én! og skrevet en kort omtale af historien.
1996.08.21:
Jeg er gået i gang med at skrive en side om serien Franka. Den er endnu ikke færdig, så jeg vil meget gerne have kommentarer og forslag til hvordan den skal se ud og hvad der skal være af information.
Jeg har oversat det jeg har skrevet om Disney-historier til dansk.
1996.08.07:
Lagt en henvisning til Italian Cartoonists Society ind på siden.
6. august, 1996:
Der er kommet nogle flere billeder på Stålanden-siden.
1. august, 1996:
Dokumentet har ændret adresse.
Jacobs tegneserier
<URL:http://jacob-sparre.dk/Tegneserier/>
Jacobs tegneserienyt
<URL:http://jacob-sparre.dk/Tegneserier/nyheder>
22. juli, 1996:
Tilføjet Nofret og en henvisning til Nofrets (og Sussi Bechs) hjemmeside.
Udbygget listen med historier, på Thorgal-siden.
1996.07.17:
Jeg er gået i gang med at lave en Stålanden-side.
1996.07.08:
Nu er forlaget Carlsen Comics på 'Nettet med nye albums, quiz og masser af nyttig information.
6. juni, 1996:
Thorgal-siden er blevet udvidet med en masse henvisninger til billeder ind (endnu uden kommentarer).
13.-14. maj, 1996:
Jeg er gået i gang med at samle en masse information om serien Yoko Tsuno på et separat dokument. Hvis du vil hjælpe til, eller bare er nysgerrig, så se her.
12. maj, 1996:
Tilføjet direkte søgninger efter information i databasen Alta Vista.
Jeg har gjort det muligt at søge i min tegneseriedatabase.
10. maj, 1996:
Jeg er gået i gang med at samle lidt information om serien Thorgal.
1996.03.25:
Nu udkommer Seriejournalen kun på 'Nettet.
1995.12.01:
Jeg arbejder på en introduktion til serien "Mickey Mysterier" (p.t. kun på engelsk).
1995.11.21:
NAFS(k).
1995.11.17:
Jeg har fået det nyeste nummer af Splint & Co.
Længe siden
Lavet dokumentet.

-- 

Skrevet af:
Jacob Sparre Andersen <jacob@sparre-andersen.dk>
Senest opdateret:
29. juli 2010